Ga naar hoofdinhoud

Mind full of Mindful?

Verlangt jouw overvolle hoofd naar “Reinheid, Rust & Regelmaat”?  Kom dan naar deze mindfulness cursus. In vier weken naar een clear mind met deze verkorte Mindfulness cursus

Mindfulness is een proces van volledig en bewust aanwezig zijn in het huidige moment, met een houding van openheid,  vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en acceptatie. Dit om vanuit meer innerlijke kalmte, inzicht en wijsheid te kunnen leven.

Mindfulness bestaat uit vaardigheden en houdingskwaliteiten die je kunt trainen. De training bestaat uit meditatieoefeningen, bewegingsoefeningen, observatieopdrachten en oefeningen uit de cognitieve gedragspsychologie.

Het bijzondere van de trainingen van Workflow Studio is, dat hier meerdere zgn 3e generatie gedragstherapieën (naast Mindfulness, ook Mindfulness Based Compassionate Living  en ACT) worden gecombineerd. Al het goede uit meerdere wetenschappelijk bewezen aanpakken!

Voor wie
Voor mensen met stress, burn-out, vermoeidheid, concentratiemoeilijkheden, chronische pijn, somberheid, (faal)angst en andere lichamelijke of psychische klachten. Door de ervaringsgerichte en stress regulerende oefeningen leer je om lichaam en geest te ontspannen. Je leert milder en open te kijken naar je (negatieve) zelfbeeld, je strenge ‘ik’, onaangename gevoelens en gedachten. Je herstelvermogen, emotioneel evenwicht en welbevinden nemen toe

Duur
4 weken, 2 uur per keer; in totaal 4 bijeenkomsten

Resultaat
Tijdens de training leer je je eigen ‘automatische piloot’ herkennen, je leert omgaan met hindernissen in je leven en je bewust te zijn van je ademhaling. Ook leer je aanwezig te zijn bij wat zich afspeelt op het moment, het toe te laten en er mee om te gaan. Je krijgt aanwijzingen over hoe je met je gedachten kunt omgaan en hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je het geleerde ook in de praktijk kunt brengen, zodat je in toekomstige stressvolle situaties gebruik kunt maken van de vaardigheden die je tijdens de mindfulness training hebt opgedaan. Je kunt deze training uitbreiden naar 8 weken/bijeenkomsten, zodat je wat meer begeleid wordt om het geleerde te integreren in jouw leven.

JE KUNT DE GOLVEN NIET STOPPEN, MAAR JE KUNT WEL LEREN SURFEN

Aantal deelnemers
Tenminste 4 deelnemers en maximaal 10

Locatie
Training- en coachlocatie van Workflow Studio in Baarn

Investering
€ 225,00 excl. btw voor de 4-weekse cursus
Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, water, (zoete)snacks, locatie van Workflow Studio.

Data volgt

 

Back To Top