Ga naar hoofdinhoud
thoughtful leadership glow met je flow

Workflow Studio coacht inspirerend een afdeling, meerdere afdelingen of complete bedrijven in een klimaat waar de werkdruk te uitdagend, hoog of stressvol is. Thoughtful leadership brengt de rust, balans en focus. Een thoughtful leader is immers zelfbewust. En dat gaat niet ten kosten van de productiviteit. Integendeel!

Ontdek hoe je rust levert en wat dat oplevert in een wereld waar gemiddeld één op de vijf werknemers stressklachten ervaart. Als een team uitstroomt of zelfs uitvalt krijg je het werk helemaal niet verzet. Ga maar eens nieuwe mensen zoeken op deze krappe arbeidsmarkt… Wie weet hoe onderscheidend je daar overigens mee kunt zijn als je jouw Thoughtful leadership communiceert.
Maar, liever bind je je huidige team. Toch?

Ontdek de Thoughtful Leadership programma’s. In nauw overleg met jou wordt een mooi programma samengesteld, afgestemd op de mogelijkheden en behoefte van het beoogde team.
Want je medewerkers mogen er dan alles aan doen om gebalanceerde en gemotiveerde collega’s te zijn, wat doe jij dan als leidinggevende? Hoe creëer jij de mogelijkheden binnen het werk om je medewerkers de ruimte te bieden, en even terug te veren? Werknemers met arbeids-krácht. Daar coach ik jullie in!

Nog meer voorbeelden en voordelen van Thoughtful Leadership? Bel Natascha voor een afspraak: 06 22381693 of stuur me een e-mail

Samen met anderen volg je een programma bij Workflow en trek je samen op. Het lijkt alsof je zo minder aandacht krijgt, maar vergis je niet in wat je leert van elkaar! En, je bent dus niet de enige…

Doorloop je een programma met een groep maar wil je ook de één-op-één support? Kies dan het beste van beiden:
Group + Single. Jij verdient toch het zeker het aller-aller-allerbeste?

Focus op jou! Lekker één op één. Sommige stappen maak je dan misschien sneller, maar in ieder geval behoedzamer. Of je nu werkt aan herstel, verbetering of uitdaging voor jezelf. Zo ontdek je (je) flow!

Nieuwsgierig naar wat Workflow Studio voor jou kan betekenen?

Back To Top