Ga naar hoofdinhoud

Werken met Natascha

Ik ben Natascha en ik zit vol ‘flowhow’. Vol vuur heb ik mijn carrière vormgegeven, begonnen op de werkvloer naar verschillende commerciële leidinggevende functies bij bedrijven als Steigenberger, Golden Tulip hotels en Adecco. Ik weet hoe het is om bij bedrijven te werken met commerciële doelstellingen en een hoge arbeidsintensiviteit. Welke werkdruk dat met zich meeneemt en dat je te maken krijgt met targets, KPI’s, eindeloze rapportages of reorganisaties bijvoorbeeld. Trots op de behaalde resultaten, met keihard buffelen en nog meer werk oppakken.

Maar op den duur is dat van invloed geweest op mijn prestaties en (mentale) gezondheid juist door de bevlogenheid en enthousiasme. Je houdt je sterk en blijft doorgaan maar langzaam aan ‘brandt’ je op en het kost je meer moeite om bepaalde inspanningen te verrichten. Je werk/privé balans raakt verstoord en dan is er die rusteloosheid en voel je je minder energiek.

Maar ik weet ook hoe je de kracht en energie weer terugvindt om daar beter mee om te gaan. Bewuster, sterker, krachtiger …. Dat is ‘flowhow’!

Ik heb het allemaal meegemaakt en doorgemaakt. Ik ontmoette ‘mijn’ coach die mij een ander inzicht gaf. Kleine lichtpuntjes die uitgroeiden tot heldere stralen. Ik groeide naar een verbeterde ‘ik’ en hervond de balans weer in werk en privé leven en voelde mij veel beter in mijn vel zitten.

Ik wil de verbinding naar verbetering zijn omdat ik weet hoe fijn dat is. Ik werk praktisch, nuchter en ‘hands on’. Doelgericht, maar ook soms 1 stap terug om daarna 2 stappen vooruit te zetten.

‘Luchtiger leven én werken’, dat is wat ik met Workflow Studio en mijn programma’s nastreef. Weer rust in je hoofd, weer (werk) plezier in je leven en het ontdekken van leuke, nieuwe uitdagingen.

Inmiddels bestaat Workflow Studio alweer 5 jaar (#trots) heb ik een lieve hubbie en soms ondeugende grote hond. Houd ik van lekker eten en wijntjes drinken, doe ik graag aan Zumba (ook les in gegeven) en geniet dus vooral van het leven én mijn werk. Ik lach het hardst om mijn eigen grapjes en word blij van gezelligheid en mensen om mij heen. Maar soms is het ook fijn om ‘me-time’ te hebben, even het rijk voor mij alleen.

Een mooie balans die ik graag overbreng op anderen die dat ook nodig hebben.

Oh en wat ik minder leuk vind? Mensen die zich niet aan hun afspraak houden, als ik niet serieus genomen wordt en mensen die té principieel en té star blijven. Tsja, je kunt het niet iedereen naar zijn/haar zin maken toch.

Opleidingen en trainingen

Ik heb mijn opleiding genoten aan de Hotelschool Den Haag en marketing/pr studies gedaan (NIMA A/B en NGPR A). Voor Workflow Studio heb ik specifiek de volgende opleidingen/trainingen gedaan:

Coach Practitioner – Coach College De Baak / Europees Instituut De Baak

Intensive Trainer – NONONS

Gecertificeerd ACT Master Trainer – Positive Psychology Lab B.V. | Act Guide (Gijs Jansen)

Gecertificeerd Mindfulness & compassie trainer – Academie voor het Leven

Loopbaanprofessional – De Ommezwaai & JobtoWork

Certificaties

VVM gecertificeerd Mindfulness Trainer.

DiSC gecertificeerd trainer (individueel & teams)

Drijfveren gecertificeerd trainer

ACT-Master Trainer (Acceptance & Commitment Therapy)

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, EMCC, NOLOC en VVM en committeer mij hiermee aan de internationale ethische beroepscode.

Ik ben gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (NOLOC) en EIA gecertificeerd op Senior Practitioner niveau (EMCC/NOBCO).

Contact

workflow-studio_contact

Gewoon even praten. Bel maar gewoon. Of stuur een mail, dan bel ik je terug. Niet zweverig, gewoon heel concreet. Stel je vragen of vertel je verhaal. Ik luister en adviseer. Kost je niets, alleen wat tijd.

Back To Top