Ga naar hoofdinhoud

Werken met Natascha

Ik heb het allemaal meegemaakt en doorgemaakt: Vol vuur mijn carrière vormgeven in commerciële en leidinggevende functies in branches met lage marges en hoge arbeidsintensiviteit. Flink, trots, keihard en ‘stoer’ zijn, meer werk oppakken, doorgáán.

Maar ook dus doordraaien en volledig opbranden, heel diep gaan. En heel donker en niet meer weten wat ik nou in vredesnaam met mijzelf en met mijn loopbaan aan moest. Vervolgens een coach ontmoeten die helder bij mij binnenkwam en het inzicht gaf, waardoor ik al vrij snel de eerste lichtstralen weer zag en greep. Ik kon weer klimmen, klauteren, terugvallen en weer opstaan, zien en ontdekken dat ik me beter begon te voelen. Dankbaar groeide ik door naar een verbeterde ‘ik’. Meer zijn.

Ik wil de verbinding naar verbetering zijn. Liefst wanneer mensen nog bikkelhard voor zichzelf zijn en het uiterste van zichzelf vergen. Vandaar mijn programma’s en trajecten heerlijk praktisch, nuchter en hands on zijn. Doelgericht, maar niet zonder de warmte die daarbij essentieel is en ik graag wil geven. Als ik jouw coach ben, laat ik je niet los. Ik volg en support je in alle stappen.

‘Luchtiger leven’, dat is wat ik met Workflow Studio en mijn programma’s nastreeft. Uit eigen ervaring. Ik was bikkelhard voor mezelf, maar was ook een kei in het vermijden van conflicten die te dicht bij mezelf kwamen. Daar had ik natuurlijk helemaal geen tijd voor! Naar buiten was ik natuurlijk lief, aardig, vriendelijk en gezellig. Maar voor mezelf…

Ik coach je. Ik ben bij je als je bij jezelf op zoek gaat. In een veilige omgeving, omgeven door positiviteit. Ik ben de gids, en jij bent de expert; jij weet waar je blij van wordt, wat je kracht geeft en waar de bron van jouw energie zit. Het is een mooi avontuur wat je zult meemaken en ik wil jouw persoonlijke, professionele en zingevende coach zijn”. Omdat ik het iedereen gun om te groeien en bloeien. Ik kan je de lange route besparen en jou helpen weer zin te krijgen om lekker aan de slag te gaan.

Als je me beter zou kennen, zou je weten, dat ik een nuchtere kijk op het leven heb. Ik ben niet competitief, maar gun juist iedereen zijn succes. Inclusief mijzelf. Als ras-optimist zie ik altijd wel iets positiefs, ook al is het een tegenslag. Doorgaans ben ik rustig en kalm, maar ik kan ook bloed enthousiast zijn. Ik vind namelijk dat jij er toe doet en dat ik er toe doe. Ik help jou die keuze te maken. Omdat ik weet, dat je soms even kwijt bent dat er een keuze is. En niet alles moet. Mij levert dat ongelooflijk veel (werk)plezier op, wanneer ik iemand weer blij naar z’n werk zie gaan. Lekker groeien en bloeien. In je Flow.

Verder zou je van mij weten, dat ik naast van mijn hubbie en hond houd, ik ook van lekker eten en drinken houd. Eten wat ik het liefst uit mijn eigen moestuin haal. En drinken van lekkere wijnen (niet om te bewaren, dus). En dat ik het hardst om mijn eigen grapjes lach. Je zou dan ook weten, dat ik blij word van gezelligheid en mensen om mij heen. Maar dat ik het ook op z’n tijd nodig heb om ’t Rijk voor me alleen te hebben. Bij deze: gedeeld.

Ohw, en what pisses me off…mensen die zich niet aan hun afspraak houden (of in ieder geval niet tijdig aangeven, dat ze de afspraak niet kunnen nakomen), mensen die te principieel zijn en dus niet over hun eigen trots heen kunnen stappen (terwijl ze daar toch echt van zouden opknappen) en ik houd er niet van als je mij niet serieus neemt of over mij heen walst. Genoeg over mij?

Contact

workflow-studio_contact

Gewoon even praten. Bel maar gewoon. Of stuur een mail, dan belt Natascha je terug. Niet zweverig, heel concreet. Dat is toch wel duidelijk uit deze website? Dat WorkFlow Studio praktische coachingsprogramma’s heeft om te werken aan groei?

Back To Top