Ga naar hoofdinhoud

Dit doet Workflow Studio voor jouw organisatie

Een keten is zo sterk als zijn zwakste schakel!

Ook op een afdeling kan dat van toepassing zijn. Die ene medewerker die altijd scherp was, goed georganiseerd, creatief of gevat, laat de laatste tijd wat steekjes vallen. Binnen het team/de organisatie zijn er veranderingen geweest en het gaat wat minder soepel allemaal. Een teamlid zit duidelijk niet in zijn vel en dat heeft effecten op het team/binnen de afdeling.

Motivatie-lekken kosten zo’n € 300 per dag en een opgebrande medewerker die ziek thuis zit, kost € 410 per dag. Naast het feit dat dit serieus geld is, heeft dit ook zijn weerslag op de rest van het team. De werkdruk neemt nog meer toe, KPI’s worden moeilijker te realiseren, een hoger ziekteverzuim en de personele kosten worden lastiger te beheersen om maar iets te noemen.

Je kunt dit voor zijn door medewerkers die aandacht van ontwikkeling en ontplooiing te geven zodat ze zich gezien en gewaardeerd voelen. Organisaties die coaching beschikbaar hebben voor hun medewerkers, scoren gemiddeld 65% beter op omzet, rendement, retentie en ziekteverzuimbeheersing. En dat verdien jij als werkgever of leidinggevende ook!

Workflow Studio coacht preventief bij burn out, conflicten, onbalans tussen ratio en gevoel, angsten en onzekerheden bij veranderingen in de organisatie, en loopbaan vraagstukken. Ik begeleid jouw professionals om hun werkplezier weer terug te vinden en hun balans te optimaliseren. Met een mix van pragmatische technieken uit mindfulness, compassie- en moderne (wetenschappelijk bewezen) psychotherapeutische benaderingen. Meetbaar en AVG-proof

Flow. Dat is het doel naar “Better life, better work”.

Bel of mail mij voor een kennismakingsafspraak.

Ik ben gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (NOLOC) en EIA gecertificeerd op Senior Practitioner niveau (EMCC/NOBCO) en werk ondermeer voor:

  • VDHC Werkadvies
  • Compagnon Career Services
  • TalentFirst (Business Partner)
  • Schouten & Nelissen/NewDawn
  • BeauAvis
  • O&P Rijk

Opdrachten uitgevoerd voor ondermeer Hogeschool Utrecht, JDE (Jacobs Douwe Egberts), UWV, CBR, COA en verschillende overheden

Nieuwsgierig naar wat Workflow Studio voor jou kan betekenen?

Back To Top