Ga naar hoofdinhoud

Dit doet Workflow Studio voor jouw organisatie

Die medewerker die altijd zo alert was op pittige uitdagingen, kijkt nu telkens afwezig de andere kant op als er een eenvoudige vraag gesteld wordt. Die collega die steeds vaker uitgeblust aan zijn bureau zit, ook na een lang weekend vrij. Die jonge meid die nu al een paar weken zo onrustig door het kantoor doolt, met paniek in haar ogen. De flow is weg!

Herkenbaar?

Mis je

  • scherpte – van je teamlid die altijd gevat is, maar nu de plank steeds mis slaat?
  • creativiteit – van je teamlid die altijd een oplossing heeft en het nu niet meer weet?
  • positiviteit – van je teamlid bij wie het glas ineens half leeg is?

Motivatie-lekken kosten zo’n € 300 per dag en een opgebrande medewerker die ziek thuis zit, kost € 410 per dag. Naast het feit dat dit serieus geld is, heeft dit ook zijn weerslag op de rest van het team. Dus die KPI’s van dit jaar, ga je niet halen. Noch op ziekteverzuim, noch op de beheersing van je personele kosten.

Wil je

  • weer grip krijgen op de kosten en je verzuimcijfers?
  • je medewerker weer terug zoals je diegene ooit aangenomen hebt?
  • de passie voor het werk weer bij je medewerker terugzien?
  • de team-spirit op peil brengen?

…om als bedrijf en als team succesvoller te zijn, waarbij iedereen aan boord is, je een hoge NPS realiseert, je loyale en gemotiveerde teamleden kunt behouden en de klus met veel werkplezier kunt klaren?

Gun jouw medewerkers die aandacht van ontwikkeling en ontplooiing, zodat ze zich door jou gezien en gewaardeerd voelen. Ze zijn loyaler dan jij denkt. Organisaties die coaching beschikbaar hebben voor hun medewerkers, scoren gemiddeld 65% beter op omzet, rendement, retentie en ziekteverzuimbeheersing. Dat móet je wel als muziek in de oren klinken!

Bel of mail me voor een afspraak. Dan help ik jou om je medewerkers weer met plezier naar hun werk te gaan. Ik begeleid jouw professionals hun werkplezier weer terug te vinden en hun balans te optimaliseren. Meetbaar en AVG-proof.

Lees hier verder voor een greep uit de mogelijke opties die bij jouw medewerkers passen. Better life, better work. Zo is dat!

Al jouw medewerkers verdienen het: goed in hun vel zitten. En dat verdien jij als werkgever of leidinggevende ook! Maar soms raken ze uit balans. Dat is niet vreemd. Privé en werk hebben steeds veranderende en groeiende uitdagingen. Uitdagingen die je opslokken, opjagen, opvreten. Workflow Studio helpt dat te doorbreken.

Door je medewerker te coachen in zelfinzicht en te leren omgaan met ongemakken. Flow. Dat is het doel. Met een mix van pragmatische technieken uit mindfulness, compassie- en moderne (evidence-based!) psychotherapeutische benaderingen.

In kleine groepjes én individuele coaching volgt je medewerker een programma van acht bijeenkomsten. Het resultaat volgt snel.
Met technieken om het hoofd weer tot rust te krijgen, minder te piekeren en om te gaan met tegenslagen. Om daarna op te veren, stressbestendig en met nieuwe energie en mentale flexibiliteit. Al snel productiever, creatiever en assertiever. Een waardevolle kracht, dankzij jouw bescheiden investering… in een mooi mens, in balans.

Workflow Studio coacht preventief  bij burn out en effectief bij o.a. conflicten, onbalans tussen ratio en gevoel (waar je als werkgever juist talent ziet), angsten en onzekerheden (denk aan bijvoorbeeld reorganisaties) en loopbaan vraagstukken.

Nieuwsgierig naar wat Workflow Studio voor jou kan betekenen?

Back To Top