Ga naar hoofdinhoud

Dit doet Workflow Studio voor jou

Er wordt veel van je gevraagd. Door alles en iedereen. Op je werk, thuis, op de vereniging…

Het lijkt wel alsof alles zwaarder wordt en het in je hoofd voller wordt.

“Nee” zeggen is moeilijk, maar “Ja” zeggen wordt ook steeds moeilijker want je wilt anderen niet teleurstellen. Langzaam aan brand je op, maar hoe krijg je weer energie?

Vaak kom je in een dergelijke situatie door je werk. Je maakt veel uren, er is ondercapaciteit, het werk neemt toe, er heeft een reorganisatie plaats gevonden, je voelt je niet gewaardeerd, het klikt niet met je (nieuwe) leidinggevende of collega’s, om maar een paar dingen te noemen.

En dan gaat het thuis ook gewoon door; je moet mantelzorgen, een grote verbouwing is op komst, de kinderen wil je aandacht geven, de auto begeeft het. Allemaal dingen die ons kunnen overkomen.

Maar ons lichaam is niet onuitputtelijk, het is vatbaar voor emotionele uitputting.

In 2022 hebben 1,6 miljoen werknemers (20%) last van burn-out gerelateerde klachten. Dit aantal is gestegen ten opzichte van 2021, toen hadden nog 1,3 miljoen werknemers hiermee te maken. Bij burn-out gerelateerde klachten is sprake van emotionele uitputting door het werk, en dit kan op termijn ernstige gevolgen hebben voor werknemers en organisaties.(Bron: NEA 2022)

Voorkom dat je klachten daadwerkelijk gaan leiden naar een Burn-Out!

Kom weer in balans met jezelf, je werk en je privé leven.

Neem de regie op je leven terug en voel je weer energieker en vrolijker. Investeer in jezelf en leg de lat op jouw eigen hoogte want ‘better life, better work’.

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op en maak gewoon een kennismakingsafspraak. Dan luister ik graag naar jouw verhaal, je vragen en waar je tegen aan loopt.

Nieuwsgierig naar wat Workflow Studio voor jou kan betekenen?

Back To Top