Ga naar hoofdinhoud
group + single groei in je flow

De coaching van Workflow Studio in persoonlijke gesprekken én de kracht van een groep zodat je leert, relativeert en gelijk spiegelt met anderen. Zo kom je in je flow! Laat de inzichten tot je stromen en voel de kracht om weer op te veren en vol energie jezelf weer trots te tonen.

Het groepsprogramma van acht dagdelen vormt de stevige basis, de persoonlijke coachgesprekken de extra kwaliteit. Met maatwerk, want eenieders behoeftes zijn anders. Gaandeweg het programma ontstaan genoeg ’triggers’ om samen naar te kijken en aan te werken. Zaken die je raken en waar je misschien wel van dacht dat je dat al lang kwijt was.
Natascha coacht je. Je komt hier ijzersterk uit!

Samen met anderen volg je een programma bij Workflow en trek je samen op. Het lijkt alsof je zo minder aandacht krijgt, maar vergis je niet in wat je leert van elkaar! En, je bent dus niet de enige…

Focus op jou! Lekker één op één. Sommige stappen maak je dan misschien sneller, maar in ieder geval behoedzamer. Of je nu werkt aan herstel, verbetering of uitdaging voor jezelf. Zo ontdek je (je) flow!

Als werkgever, directeur of manager iedereen goed aansturen. Inspirerend thoughtful zijn in een werkomgeving waar de werkdruk gierend hoog is, de KPI’s je om de oren vliegen en de aandeelhouders voortdurend in je nek hijgen. Jij doet het.

Nieuwsgierig naar wat Workflow Studio voor jou kan betekenen?

Back To Top