Ga naar hoofdinhoud

After vakantie-dip…

Weer naar huis, na een (te) lange rit of vertraagde vlucht. Bulten was wegwerken, want de komende week moet er weer gewerkt worden en is daar geen tijd meer voor. Eenmaal thuis, begint de rat race. En daar heb je zó geen zin in…

Gezonde tegenzin is heel normaal. Dan weet je vaak ook, dat je na je eerste ochtend op het werk, je er weer in zit. Fijn om je collega’s weer te zien en te genieten van een normaal ritme: reinheid, rust en regelmaat. Hoe heerlijk is dat, na een prachtige zomervakantie.

Maar wat als je niet de energie hebt om je op te laden voor je werk? Je baan, die je altijd met zoveel passie vervulde? En dat, terwijl je net vakantie hebt gehad. Dat noem ik ongezonde tegenzin. En dat is een hele onprettige variant, zo na je vakantie. Zo vervelend, dat je er zelfs hartkloppingen van krijgt bij het idee al wat je gaat aantreffen wanneer je je laptop opent. Download dan gratis het e-book “Grow in your Flow – en ga jezelf weer voor vol aan zien”. Een fijne samenstelling van tips, weetjes en oefeningen om de energie terug te krijgen en de stresskip in jou weg te laten fladderen.

Met dank aan jufank geenstress begindedagmeteenlach

Back To Top