Ga naar hoofdinhoud

Dit zeggen anderen over mij

Steven, Assistant Team Manager

We hebben in 5 sessies grote stappen samen kunnen maken. Dat voelt voor mij enorm goed. Zo’n traject is met vallen en opstaan. Daarom had ik het fijn gevonden als we nog een paar sessies meer zouden hebben gehad. Maar we hebben samen een goede fundering gelegd om verder op te bouwen. Wat ik met name erg goed en fijn vond werken in onze sessies, is dat je de zaken en dingen meer in het (juiste) perspectief zet. Door vragen als wat vind je (echt) belangrijk, waarom en wat heb je te verliezen, zette je me aan het denken. Je was open, eerlijk en zonder oordeel. Daarnaast vond ik het erg fijn ook dat je me wijst op mijn valkuilen en dingen soms op een andere manier liet zien en bekijken. Meer dingen los te durven laten, minder denken en meer voelen. Door de sessies ben ik me een stuk bewuster geworden van mijn eigen inbreng en invloed qua sfeer binnen het team op mijn werk en binnen mijn sociale- en gezinscontext. Ik kan nu dingen beter los laten en ik kan ze beter zien voor wat het is. Ik kan alleen veranderen waar ik invloed op heb en alleen daar kan ik wat aan doen. Aan al het andere niet en daarin zal de andere zijn/haar verantwoording zelf in moeten pakken. Minder denken en meer voelen. Dit zorgt ervoor dat ik een stuk relaxter in het leven sta. Zowel in mijn werk als zeker ook privé.

Jennifer van der Plas – Laan, HR adviseur bij Unicef

Natascha is een echte vakvrouw. Met haar nuchtere manier van werken, haar humor en aanstekelijke energie heeft ze mij laten inzien dat je naar je zelf mag luisteren. Je eigen waarden (leren) (her)kennen is daar een belangrijk onderdeel van. Door de sessies heb ik mezelf weer terug gevonden waardoor ik nu weer helemaal mezelf ben en misschien wel in de beste vorm ooit. Bedankt!

Nicole Nijssen, ondernemer

Je bent een vakvrouw. Dit is op jouw lijf geschreven. Je weet waar je het over hebt en je hebt een aanstekelijke energie. Dankjewel!

Hilde Bolt, opleider Europees Instituut– de Baak & de ALchemist

Natascha heb ik leren kennen als een heel enthousiast, positief, open-minded, inspirerend en kundig mens, een vakvrouw met nodige dosis humor. Ik raad haar zeker aan als coach die je kan helpen om weer in je eigen Flow te komen.

Hank Conijn, Kwartiermaker leren en ontwikkelen

Vastlopen of dreigen vast te lopen in je werk is vaak gevoelige materie. Mijns inziens ben je dan gebaat bij een resultaatgerichte, tijd-contingente aanpak en doortastende begeleiding ………. van een energieke coach. Dit kan Natascha bieden

Coen Schaafsma, Concept & Graphic Designer

Natascha heeft mij enorm geholpen tijdens mijn burn-out om meer inzicht te over mijn zelf. Het klinkt gek, maar dankzij de juiste tools weet je veel meer uit jezelf te halen waar ik niet van bewust was. Het meest interessant vond ik de stoplicht methode. Wanneer zit ik in de groene veilige fase en wat gebeurt er als ik de rode fase en daartussen kom. Hoe handel ik, wat denk ik .. wat doe ik etc. De opdrachten vond ik leuk om te doen en heb ze ijverig opgeschreven.

Altijd handig om terug te bladeren om het handboek over jezelf terug te lezen. Natascha laat je praten, en is scherpzinnig. Wanneer je geneigd bent snel ergens over heen te praten, weet Natascha je af te remmen en even stil te laten staan over onderwerpen die lijken aan de oppervlakte te drijven, maar daadwerkelijk veel dieper gaan. Ik had het gevoel mezelf bloot te kunnen geven, voelde me vertrouwd tijdens de sessies en ben haar zeer dankbaar dat ik mezelf weer meer op de rit heb kunnen krijgen.

Nieuwsgierig naar wat Workflow Studio voor jou kan betekenen?

Back To Top